Sute de liberali, în frunte cu Iohannis şi Blaga, sărbătoresc victoria în alegeri la un restaurant din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis şi Vasile Blaga FOTO Adevărul
Klaus Iohannis şi Vasile Blaga FOTO Adevărul

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, celebrează rezultatul alegerilor prezidenţiale într-un restaurant din Capitală, însoţit de Vasile Blaga şi de aproximativ 400 de liberali.

Liderii noului PNL şi parlamentarii partidului s-au adunat la o reuniune informală la un restaurant din Capitală, loc unde au ajuns şi co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, precum şi preşedintele ales, Klaus Iohannis.

Reuniunea a fost convocată preşedintele ales, Klaus Iohannis, pentru a sărbători câştigarea alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie.

Joi, Iohannis se va întoarce la Sibiu, iar vineri este aşteptat în Republica Moldova, într-o vizită care are loc cu numai două zile înainte de alegerile prezidenţiale din ţară.

Citeşte şi:

Echipa lui Iohannis pentru Cotroceni începe să prindă contur. Cine sunt primii aleşi

Preşedintele ales al românilor, Klaus Iohannis, a început procesul de selecţie a consilierilor cu care va lucra imediat ce se va instala la Palatul Cotroceni. Potrivit unor surse liberale, patru dintre viitorii consilieri prezidenţiali au fost astăzi, la Palatul Cotroceni, pentru a se pune la curent cu modul de funcţionare a Administraţiei Prezidenţiale.

Macovei, scrisoare către Iohannis: Vă propun să lucrăm împreună. Solicitaţi Parlamentului votul la distanţă

Europarlamentarul Monica Macovei i-a adus aminte, printr-o scrisoare, lui Klaus Iohannis de două puncte prevăzute în acordul propus de Macovei şi semnat de Iohannis. Eurodeputatul face un apel la Iohannis să solicite Parlamentului adoptarea votului electronic şi prin corespondenţă şi a unui proiect de lege care să permită înfiinţarea partidelor politice cu trei membri

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite