Surse: Iohannis, întâlnire de taină cu liberalii. Ce au discutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos / Octav ganea
Ludovic Orban şi Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos / Octav ganea

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu mai mulţi liberali din conducerea PNL, principala temă de discuţie fiind pregătirea alegerilor parlamentare, potrivit unor surse politice.

Echipa desemnată de conducerea PNL pentru a se ocupa de pregătirea alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale a mers marţi, pentru a discuta cu preşedintele Klaus Iohannis. Printre liberalii prezenţi au fost Ludovic Orban, Raluca Turcan, Marian Petrache, Vasile Blaga, Dan Motreanu şi Florin Cîţu. 

Principalul subiect a fost exact strategia pentru europarlamentare, în condiţiile în care mai sunt patru luni până la alegerile pentru Parlamentul European, potrivit unor surse politice. 

Şeful statului s-a declarat încrezător în faptul că la aceste alegeri PNL se va clasa pe primul loc, susţin aceleaşi surse. 

De asemenea, dialogul între Iohannis şi liderii PNL e constant, lucru recunoscut public şi de Ludovic Orban, liberalii şi şeful statului sincronizându-se în ceea ce priveşte mesajele. 

Orban a precizat, după ce a fost mediatizată informaţia privind întâlnirea cu Iohannis, că discuţiile au fost concentrate pe priorităţile României în perioada deţinerii preşedinţiei Consiliului UE. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite