Sulfina Barbu: „Consider că echipa Blaga poate să aducă PDL acolo unde trebuie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulfina Barbu îl vrea pe Vasile Blaga la şefia PDL
Sulfina Barbu îl vrea pe Vasile Blaga la şefia PDL

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, astăzi, că face parte din echipa lui Vasile Blaga, având în vedere că a fost unul dintre susţinătorii acestuia şi în iunie 2012.

„Eu fac parte din echipa Vasile Blaga, având în vedere că sunt unul dintre susţinătorii moţiunii domniei sale în 3 iunie 2012 şi de atunci şi până acum am mers în echipă şi consider că echipa Blaga poate să aducă partidul acolo unde trebuie“, a precizat Sulfina Barbu, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Ea a spus, în legătură cu afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa PDL, că preşedintele are dreptul să aibă o opţiune personală pentru conducerea partidului şi că ea şi-a asumat, atunci când a intrat în PDL, faptul că PD provine din FSN.

„Eu, personal, mi-am asumat, atunci când am intrat în PDL, că PD vine din FSN, dar a fost exact aripa reformistă a FSN, care a pus bazele PD şi din acel moment am ales acest partid atunci când m-am înscris. Cred că istoria partidului trebuie însuşită şi noi ne-am însuşit-o, toţi membri partidului“, a adăugat Sulfina Barbu.

Întrebată cum vede afirmaţiile preşedintelui Băsescu că PDL nu are lideri deasupra mediocrităţii, Sulfina Barbu a spus că fiecare politician are standardul lui şi că este adevărat că PDL a suferit două înfrângeri importante în 2012.

„Fiecare politician are standardul lui, este adevărat că PDL a suferit două înfrângeri importante în 2012, atât în alegerile locale cât şi în alegerile parlamentare şi atâta timp cât la alegerile parlamentare niciun lider al PDL nu şi-a câştigat din păcate colegiul, nu avem lideri care să fie cu credibilitate peste media partidului. Nu aş spune că sunt de acord în totalitate cu ceea ce a declarat domnul preşedinte, dar are dreptul să aibă şi domnia sa opţiuni politice“, a spus Sulfina Barbu.

Ea a adăugat că realist este că liderii PDL sunt acolo unde este şi partidul în preferinţele electoratului şi că este important să recâştige încrederea electoratului.

Sulfina Barbu a mai spus, răspunzând unei întrebări, că are convingerea că după Convenţia din martie partidul nu o să se rupă. „Eu am convingerea că nu, după cum cunosct acest partid, după alegerea echipei care va conduce partidul toată lumea se repliază şi trece la treabă“, a adăugat Sulfina Barbu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite