Stelian Tănase îl laudă pe Victor Ponta în ziua în care a fost propus la şefia TVR: „Nu e puţin lucru să îţi calci pe inimă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politologul Stelian Tănase FOTO Adevărul
Politologul Stelian Tănase FOTO Adevărul

Stelian Tănase, propus oficial de liberali pentru a prelua şefia televiziunii publice a publicat, pe blogul personal, un text elogios la adresa premierului Victor Ponta.

„L-am criticat deunăzi pe Ponta pentru stricarea relaţiei sale cu presa. Mă văd azi obligat să înregistrez performanţa lui de ieri. Dacă îl critic – cred eu pe drept  - trebuie să îl şi laud cind este cazul”, a scris Tănase,pe blogul personal.

În opinia sa, faptul că s-a ajuns la un consens asupra Legii bugetului este meritul premierului.

“Ieri Ponta şi-a consumat timpul vizitînd sediul PNL şi Cotrocenii. S-a întîlnit la cererea lui cu cei doi preopinenţi iar la finalul zilei făcuse pace şi cu Basescu (care i-a semnat bugetul) şi cu Antonescu. Cu ultimul s-a înţeles pe cîteva subiecte care i-au despărţit măcar în ultimele zile. Bref, nu e puţin lucru să îţi calci pe inimă, să laşi orgoliul la o parte, să dai telefone, să ceri să te vezi cu primii doi oameni în stat şi să cauţi cu ei o solutie de compromis într-o ţară ţifnoasă unde oricui îi sare ţandăra din te miri ce în orice moment. (….). Take Ionescu obişnuia să spună că un om politic trebuie să fie în stare să înghită 12 broaşte pe zi. Am văzut asta ieri (…). A fost ziua lui Ponta orice s-ar zice”, a explicat Stelian Tănase.

Propus de liberali pentru funcţia de director interimar al TVR, Stelian Tănase a fost soluţia de rezervă a PNL, după ce Rareş Bogdan nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a ajunge la conducerea televiziunii publice.

Vineri, plenurile reunite ale Parlamentului urmează să voteze numirea lui Tănase, după ce, marţi, numirea lui Rareş Bogdan a fost sabotată de parlamentarii PSD, care au părăsit sala sub pretextul că doresc o “pauză de consultări”.

Materiale pe aceeaşi temă:

UPDATE Stelian Tănase, confirmat oficial ca propunere a PNL pentru şefia TVR

Conducerea PNL s-a reunit astăzi pentru a propune un alt candidat pentru şefia interimară a TVR, după ce Rareş Bogdan nu a primit suficiente voturi în plenul Parlamentului. Liberalii l-au ales pe Stelian Tănase.

Stelian Tănase, despre scăderea lui Crin în sondaje: Bâlbâiala şi şmecheria l-au costat pe Antonescu. Ponta a scăpat pentru că a fost plecat marţi

Politologul Stelian Tănase a comentat ultimul sondaj CSCI care relevă că liderul PNL a fost depăşit de preşedintele Traian Băsescu la capitolul încredere. Politologul spune că aceste cifre arată că publicul a taxat ce a făcut USL în Parlament marţi, iar imaginea premierului Victor Ponta nu a fost fost afectată pentru că a fost plecat din ţară.

PNL a rămas în ofsaid. PSD nu l-a votat pe Rareş Bogdan la TVR. Antonescu: E o istorioară scurtă despre cine are cuvânt şi cine e mincinos

Parlamentarii PSD au boicotat şedinţa de plen în care s-a votat numirea lui Rareş Bogdan în fruntea TVR. Bogdan a fost votat de grupul PNL, PPDD şi minorităţi, dar nu a strâns suficiente voturi pentru a depăşi cvoruml legal. Liberalii au contestat vehement decizia partenerilor săi de guvernare.

UPDATE Stelian Tănase, confirmat oficial ca propunere a PNL pentru şefia TVR

Citeste mai mult: adev.ro/my1u9o

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite