Sorin Grindeanu a postat o poză pe Facebook cu mesajul „#dragneademisia“. Fotografia a fost distribuită de Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu a postat vineri, pe Facebook, o fotografie cu mesajul „#dragneademisia”, reacţia acestuia venind după ce l-a acuzat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că este ”singurul care poartă responsabilitatea acestui dezastru politic” şi ar trebui să demisioneze.

Postarea premierului Sorin Grindeanu a fost distribuită de către deputatul PSD Victor Ponta, care s-a declarat un susţinător al său.

La jumătate de oră de la publicarea pozei, aceasta a strâns peste 1.400 like-uri şi peste 200 share-uri.

Sorin Grindeanu a declarat, joi, că Liviu Dragnea ”se agaţă disperat de funcţii în speranţa că asta îl va salva de trecut” şi că liderul PSD este ”singurul care poartă responsabilitatea acestui dezastru politic”. ”În acest moment, suntem într-un blocaj. În consecinţă, până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească bine şi să-şi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu”, a completat premierul. Prim-ministrul a mai spus că dacă va constata că nu poate asigura un guvern funcţional, va demisiona. ”În situaţia în care voi constata că nu pot asigura un guvern funcţional (...) atunci îmi voi da demisia şi sper din tot sufletul ca PSD să nu piardă guvernarea. Anunţ public că în perioada următoare voi avea întâlniri cu parlamentari PSD, începând din această seară, care m-au rugat să mă vad cu ei”, a declarat Sorin Grindeanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite