VIDEO Primarul municipiului Timişoara prezintă o nouă compoziţie muzicală: Sunt un om ultrapaşnic şi ultratolerant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul liberal al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a prezentat, vineri seară, pe pagina sa de Facebook, noua sa compoziţie muzicală pe versurile lui Alexandru Vlahuţă şi a ţinut să arate că zilnic este atras în „diverse bătălii”, dar că este un om „ultrapaşnic şi ultratolerant”.

Primarul Nicolae Robu a scris pe pagina sa de Facebook că este un om care nu îşi lasă demnitatea ”călcată în picioare” şi că zilnic este atras în ”diverse bătălii” pe care trebuie să le ducă.

„Aşa cum v-am spus de nenumărate ori şi cum, cei ce mă cunoaşteţi din interacţiune directă ştiţi prea bine, eu sunt un om ultrapaşnic şi ultratolerant. În acelaşi timp, însă, sunt un om care nu-şi lasă demnitatea călcată în picioare de nimeni şi pentru nimic! Sunt zilnic atras în diverse bătălii şi... trebuie să le duc. Bătălii pentru binele public, bătălii pentru onoare, pentru demnitate, pentru dreptate şi adevăr. Mi-ar plăcea să nu se întâmple aşa, mi-ar plăcea să fiu lăsat să-mi folosesc capacităţile 100% în munca la care m-am angajat pentru binele public. În munca «ce răsplată-n ea-şi găseşte», cum spune foarte frumos Alexandru Vlahuţă în poezia «Sfântă muncă»”, a scris Nicolae Robu.

Mesajul este însoţit de un clip video în care apare cântând la chitară, în biroul său de la Primăria Timişoara.

Postarea vine la doar două zile după ce Robu s-a arătat iritat de jurnaliştii care au prezentat salariul brut al şoferului său, Vasile Paraschiv, angajat la Poliţia locală şi detaşat la primărie.

Potrivit presei locale, Paraschiv are 9.384 lei brut pe lună, iar Nicolae Robu i-a sărit în apărare, tot printr-o postare pe Facebook: ”Acest om lucrează alături de mine 12-14 ore pe zi, foarte frecvent inclusiv sâmbăta. Evident, eu aş avea dreptul, la cât e durata zilei mele de lucru –o durată ilegală, iată, eu mă autodenunţ că încalc codul muncii, muncind 12-14 ore pe zi”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite