Ponta, în vizită la şantierul Teatrului Naţional: „La sfârşitul lui noiembrie vom avea unul dintre cele mai frumoase teatre din Europa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a subliniat astăzi importanţa pe care o are Teatrul Naţional din Bucureşti în cultura noastră naţională. Şeful Exexutivului a transmis un mesaj de condoleanţe faţă de trecerea în nefiinţă a cascadorului Szobi Cseh.

„Teatrul Naţional Bucureşti este o mare mândrie pentru Bucureşti si pentru România, motiv pentru care am asigurat toate resursele necesare pentru finalizarea lucrărilor de renovare. La sfârşitul lui noiembrie vom avea unul dintre cele mai frumoase teatre din Europa, spectacole foarte bune şi o clădire multifuncţională“, a declarat Ponta.

Victor Ponta a mai spus că Guvernul va sprijini în continuare artiştii români. „Am alocat şi avem rezerva necesară pentru recompensarea artiştilor - cei peste 2.000 de artiştii care au fost mândria României îşi vor primi drepturile conform Legii din 2002. Trebuie să facem modificarea legislativa, iar în luna septembrie vom face rectificarea necesară“, a afirmat şeful Guvernului.

Victor Ponta a transmis cu această ocazie şi un mesaj de condoleanţe faţă de moartea cascadorului român Szobi Cseh.

Szobi Cseh a murit noaptea trecută, în jurul orei 3.00, în timp ce se afla internat la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, după o grea suferinţă, în urma complicaţiilor renale hepatice, cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, potrivit unui comunicat emis de Institutul Fundeni.

Citeşte şi:

Amintiri despre marele cascador. Szobi Cseh îşi petrecea vacanţele la 2 Mai, dar nu stătea în casa lui Sergiu Nicolaescu

Szobi Cseh a murit, vineri dimineaţă, la vârsta de 71 de ani, după ce în 2012 a fost diagnosticat cu cancer osos. Marele cascador obişnuia să vină în concediu la 2 Mai, să se bucure de soare şi de vară. Numai că el nu a tras niciodată la vila lui Sergiu Nicolaescu, ci stătea cu chirie la casele localnicilor.

Cascadorul Szobi Cseh a murit. „Buză de iepure“ a pierdut lupta cu boala

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, vineri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, la vârsta de 71 de ani. În anul 2012 acesta a fost diagnosticat cu cancer osos, fiind supus mai multor tratamente. Colegii săi îşi amintesc cu drag de el şi spun că a fost un om bun, cu umor şi un luptător care nu s-a dat niciodată bătut în viaţă.

A murit Szobi Cseh, părintele cascadoriei româneşti. Tehnicile de cascadorie cu care a fost recunoscut la nivel mondial

Considerat de către membrii Asociaţiei Cascadorilor Români (ACR) drept „părintele cascadoriei româneşti“, Szobi Cseh a murit în noaptea de joi spre vineri, la Institului Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, în urma unor complicaţii severe.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite