Ponta mai încearcă o dată: Da, mă gândesc să candidez la prezidenţiale. Poate după 2024, după 2029. Nu o să fiu bătrân până atunci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta, fostul candidat la alegerile prezidenţiale din 2014, a anunţat marţi că intenţionează să candideze din nou la preşedinţie. Deşi a pierdut în competiţia cu actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, Ponta spune că este pregătit să încerce din nou, cel mai probabil în 2024.

Victor Ponta, fostul premier al României şi contracandidatul lui Klaus Iohannis la prezidenţialele din 2014, a declarat marţi că se gândeşte să se arunce din nou în lupta pentru câştigarea mandatului de preşedinte.

„Da, mă gândesc să candidez. Poate după 2024, după 2029. Nu o să fiu bătrân până atunci, cu siguranţă. Nu acum în 2019, dar mai târziu iau în calcul”, a declarat Victor Ponta, la TVR.

Victor Ponta candida în 2014 susţinut de Partidul Social Democrat, al cărui lider era la momentul respectiv. Între timp, conflictul dintre fostul lider şi actualul lider PSD, Liviu Dragnea, s-a intensificat, urmând ca după căderea guvernului Grindeanu, Ponta să fie exclus din PSD. În prezent, Ponta este, alături de fostul lider conservator, Daniel Constantin, fondatorul partidului ProRomânia, partid care a primit personalitate juridică în urmă cu o săptămână.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite