Ponta îl felicită pe noul prim-ministru pro-european al Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta salută încheierea crizei politice din Moldova
Premierul Victor Ponta salută încheierea crizei politice din Moldova

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat satisfacţia şi a transmis felicitări pentru numirea noului prim-ministru al Republicii Moldova, Iurie Leancă, el apreciind totodată şi opţiunea pro-europeană exprimată de către Parlamentul de la Chişinău.

„O satisfacţie specială şi toate felicitările pentru noul Guvern şi noul prim-ministru din Republica Moldova, domnul Leancă, pentru opţiunea exprimată de Parlamentul din Moldova pentru un guvern pro-european“, a spus Victor Ponta în cadrul declaraţiei de presă susţinută alături de premierul Serbiei, Ivica Dacic, aflat într-o vizită oficială în România.

În acest context, şeful Guvernului de la Bucureşti a ţinut să sublinieze faptul că sunt premise care să conducă la o mai bună colaborare pentru dezvoltarea regiunii.

„Cred că alături de premierul Dacic, de premierul Oreşarski (Plamen Oreşarski, premierul Bulgariei-n.r.), de premierul Leancă, toţi ceilalţi şefi de guvern din regiune, tineri şi pragmatici, putem să colaborăm mai bine şi să dezvoltăm regiunea“, a spus Ponta.

Cabinetul Iurie Leancă a obţinut votul de învestitură al Parlamentului de la Chişinău, primind 58 de voturi pentru din totalul de 101 parlamentari.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite