Ponta: Dragnea s-a întâlnit cu Coldea şi Kovesi la pârlitul porcului. Are un reflex de a minţi. Dacă-l întrebaţi: „te cheamă Dragnea?“, el o să răspundă: nu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a declarat că afirmaţiile lui Liviu Dragnea despre lupta sa cu sistemul sunt doar nişte „mizerii“, în condiţiile în care actualul preşedinte PSD s-a întâlnit cu şefa DNA, Laura Kovesi, şi cu Florian Coldea, fostul adjunct al SRI, la cafele, la tenis şi la pârlitul porcului.

”Mizeriile astea cu «sistemul» vin de la omul care s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea, la tenis, la cafea, la pârlitul porcului, la pescuit, la lucruri care-i fac plăcere domnului Dragnea. Nu înţeleg de ce minte în public! Are un reflex de a minţi. Dacă-l întrebaţi «te cheamă Dragnea?», el o să răspundă «nu». Şi dacă îi arătaţi buletinul, el spune «da, dar staţi că mă cheamă Dragnea, dar...»,  a spus fostul premier pentru B1 TV.

În urmă cu două zile, fostul premier Victor Ponta a povestit că pe un singur coleg din PSD, adică pe Liviu Dragnea, l-a văzut cu ochii săi şi l-a auzit cu urechile sale când se ruga de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea să îl ajute cu dosarul penal şi „în timp ce se lupta pentru el însuşi nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi“. 

În replică, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că nu a întâlnit-o niciodată pe Codruţa Kovesi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite