PMP cere comisie parlamentară de anchetă privind tragedia de la Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac. FOTO Eduard Enea
Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac. FOTO Eduard Enea

Partidul Mişcarea Populară cere constituirea unei comisii parlamentare de anchetă cu privire la incendiul produs în urmă cu doi ani în clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 128 au fost rănite.

Deputatul Eugen Tomac e de părere că această comisie ar putea restabili adevărul cu privire la tragedia produsă în data de 30 octombrie 2015.

„În memoria victimelor de la Colectiv şi în semn de respect pentru familiile acestora şi pentru supravieţuitori, avem datoria să restabilim adevărul cu privire la evenimentele care au avut loc la 30 octombrie 2015. În acelaşi timp, trebuie să facem tot ce e omeneşte posibil astfel încât asemenea nenorociri să nu se mai întâmple'', a declarat Tomac, potrivit unui comunicat de presă.

Preşedintele executiv al PMP afirmă că şi-ar fi dorit ca, după doi ani, să se cunoască exact cine se face vinovat de tragedia de la Colectiv. „Dreptate pentru victimele şi supravieţuitorii de la Colectiv nu există nici în sistemul sanitar, nici în justiţie. Mi-aş fi dorit ca, după doi ani de zile, să ştim totuşi cine s-a făcut vinovat de acest accident teribil şi să aflăm ce măsuri s-au luat deja pentru protejarea, în asemenea situaţii, a tinerilor care sunt îndreptăţiţi să asculte muzică împreună cu prietenii într-un club, privind cu optimism la ziua de mâine", a conchis Eugen Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite