Patimile lui Traian Băsescu şi condeiul lui Ion Cristoiu

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

De necrezut este nivelul la care a ajuns şi tot mai descalificante apar josnicele tertipuri folosite în vederea îndeplinirii ordinelor având drept obiectiv salvarea şi martirizarea lui Traian Băsescu de care se slujeşte jurnalistul Ion Cristoiu. Un condeier prost curâţat cu detergent de slabă calitate de zoaiele presei comuniste căruia unii încă se mai încăpăţânează să îi spună “maestru”.

Cum poate cineva să socotească model, căci ce altceva decât un model ar trebui să fie un maestru, un scrib care are mari probleme la capitolul limba română (iată, în editorialul de miercuri respectivul idol comite construcţia să spioneze pe politicieni când mult mai româneşte este să spui şi să scrii să spionezi politicienii) este, vorba individului în cauză, încă o enigmă post-decembristă.

Dar revenind la manipularea ordinară la care se dedă atât în Evenimentul zilei, gazetuţa ai cărei zilieri se dau organizat de ceasul morţii spre a-şi salva de la dreapta pedeapsă patronul ca şi pe fostul preşedinte Traian Băsescu, cât şi pe cristoiublog, dar şi la România tv şi TVR 1 maestrul corigent la folosirea corectă a acuzativului, nu pot să nu zăbovesc asupra articolului de miercuri. Un text în care Ion Cristoiu deplânge pretinsele rele tratamente  la care ar fi fost/este supusă fiica cea mare a lui Traian Băsescu, plăpânda fiinţă peste noapte îmbogăţită în vremuri pentru alţii de mare nevoi şi criză. Sărmana noastră notăriţă ar fi avut – ne spune dl. Cristoiu citându-l pe Traian Băsescu şi ceea ce au discutat ei la România tv, postul care îi adăposteşte după ce odinioară respectivii îl injuriau în toate felurile (mare caracter Cristoiu, iar Băsescu un caracter gigantic!)- mandat de supraveghere tehnică totală.

Lulutza, o insă neîncercată de metafizic, Lulutza fiind şefa DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi, ar fi obţinut ca bietei Ioana Băsescu să îi fie interceptate necondiţionat toate telefoanele. Şi cum nu s-a mulţumit numai cu asta, d-na Kövesi s-ar fi dat de ceasul morţii spre a obţine deopotrivă urmărirea audio-video totală a Ioanei. Ea şi subordonaţii dânsei ştiind astfel şi în consecinţă ce face tânăra domniţa ziua şi noaptea în dormitorul propriu.

Exact la acelaşi tratament neomenos a fost supus şi numitul Dan Andronic. Care – aţi ghicit!- vorbea frecvent la telefon cu nimeni altul decât Traian Băsescu ce îi promisese deputăţia pe listele PMP şi împreună cu care voia să salveze Statul de drept din România, demascând deopotrivă murdăriile “ Statului paralel”. Uitând că toate persoanele pe care le presupune respectivul Stat paralel au fost numite în funcţie, promovate şi folosite în interesul propriu de însuşi azi prigonitul Traian Băsescu.  

Concluzia lui Ion Cristoiu este că, urmărindu-i ceas de ceas, clipă de clipă pe Andronic şi pe Ioana, instituţiile Statului îl hăituiau, de fapt, pe fostul preşedinte. Hăituitorul hăituit!  

Iar concluzia mea, citind elucubraţiile ticălos-interesate ale “maestrului” Ion Cristoiu, este că respectivul se iluzionează că ne-ar putea convinge că Ioana Băsescu e un fel de alter-ego al Doinei Cornea, iar Traian Băsescu ar repeta astăzi întocmai patimile inginerului Gheorghe Ursu.

Sfântă mare neruşinare a unui mercenar de presă. Şi  a celor care se servesc de condeiul lui coclit sperând că ne mai pot păcăli o dată.    

     

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite