Orban, după CEx-ul PSD: Am văzut că Dragnea şi Dan fac poliţie politică şi că PSD blochează proiectele bucureştenilor. În România nu mai există Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Ludovic Orban. Foto: Inquam
Preşedintele PNL, Ludovic Orban. Foto: Inquam

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la finalul Comitetului Executiv al PSD, că din declaraţiile Gabrielei Firea reiese că „Liviu Dragnea şi Carmen Dan fac poliţie politică, spionând conversaţiile colegilor şi subalternilor”, dar şi că „PSD blochează proiectele bucureştenilor”. Acesta a adăugat că în România nu mai există Guvern, ci doar „oameni cu o inteligenţă sub medie care răspund la comenzile baronului Dragnea”.

„Ce am văzut? Am văzut din declaraţiile Gabrielei Firea că Dragnea şi Carmen Dan fac poliţie politică şi spionează conversaţiile oamenilor şi subalternilor, Dragnea şi PSD blochează proiectele pentru bucureşteni, în rest nicio decizie. Dăncilă şi Guvernul său sunt încă acolo, în funcţie, nu deranjează pe nimeni. Singura concluzie pe care o trag, la nivelul conducerii,e că oamenii s-au rupt complet de realitatea cotidiană din societatea românească, fiind mânaţi de acţiuni personale”, a declarat liderul liberal.

Ludovic Orban a mai spus că va încerca să convingă toate grupările parlamentare să nu mai susţină PSD, fiind „vital pentru România să punem punct acestei dominaţii”. 

„Noi vom încerca să îi facem să înţeleagă pe cei din majoritatea parlamentară că fac un imens rău României prin susţinerea acestui partid de casă, condus de baronul Dragnea. În România nu mai există guvern, ci sunt doar oameni cu o inteligenţă sub medie, care răspund la o singură comandă şi în interesul grupului dominant. Întreaga guvernare e preocupată doar de problemele lui Liviu Dragnea. Mai rar a fost o conducere atât de îndepărtată de oameni. Vom încerca ca tot ce nu e PSD să înţeleagă că e vital pentru România să punem punct acestei dominaţii”, a conchis Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite