Olguţa Vasilescu îi sugerează lui Iohannis să nu mai vorbească despre corupţie: Să se uite în oglindă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olguta Vasilescu ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Lia Olguţa Vasilescu susţine că şeful statului minte când afirmă că social-democraţii s-au apucat să modifice legile justiţiei ca să-şi scape corupţii imediat după câştigarea alegerilor, sugerându-i să se uite în oglindă pentru a vedea „cum arată un om cu 40 de dosare penale”.

„Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost să se ocupe de Justiţie, ca să îi scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţă de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postataămai jos. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării. În ceea ce priveşte corupţii, îi recomand lui Klaus Johannis să se uite în oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de Instanţe judecătoreşti”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că guvernarea PSD a reprezentat "un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România".

"Oamenii s-au dus la vot în decembrie 2016, votând cu bun credinţă. Au crezut ceea ce li s-a promis, doar că din prima secundă s-a întâmplat altceva. PSD abia ajuns la guvernare credeţi că s-a apucat să îmbunătăţească economia ţării, să consolideze statul de drept, să facă România mai puternică? Nu, s-au apucat să modifice legile justiţiei pentru a-şi apăra propriii corupţi şi propriii condamnaţi penal. Asta au făcut şi de atunci întreaga guvernare pesedistă a fost un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România", a spus preşedintele la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu-Quintus", desfăşurată la Sinaia.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite