Ponta îl aşteaptă pe „Moş Băsescu“ de Crăciun: Sunt obişnuit să discut cu persoane mai dificile decât Moş Crăciun. Eu aştept de la Moş un buget

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe copiii din Mioveni, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, că îi va trasmite lui Moş Crăciun că au fost cuminţi, precizând că este obişnuit să discute cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun. La rândul său, Victor Ponta aşteaptă de Crăciun un buget.

„Sunt obişnuit să spun lucruri frumoase şi să discut cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun“, le-a spus Ponta copiilor.

Premierul Victor Ponta a fost prezent miercuri seară, la Mioveni, judeţul Argeş, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ în care îşi vor desfăşura activitatea cluburile copiilor.  ŞefuL Executivului le-a spus unor copii care i-au cerut să-i transmită lui Moş Crăciun că ei au fost cuminţi, că îi va spune Moşului numai lucruri frumoase despre ei.

La rândul său, premierul a afirmat că aşteaptă de la Moş Crăciun să îi aducă un buget, pentru ca românii să simtă că începe un an mai bun. „O să-mi ziceţi că am ajuns aşa de superstiţios să aştept de la Moş Crăciun, dar de la cine altcineva să aştept?“, a adăugat premierul.

 Construirea centrului cultural educativ din oraşul Mioveni a început în urmă cu aproximativ doi ani, primăria din localitate investind, din fonduri de la bugetul local, aproximativ 1,8 milioane de euro în acest centru, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Primăriei Mioveni.

În această clădire se vor desfăşura cercuri educative - teatru, dans modern şi popular, cultură şi civilizaţie engleză, desen şi arhitectură, şah, muzică, fanfară, sculptură în lemn, iniţiere în arta tradiţională - modelaj în lut.

Proiectul de buget a primit miercuri votul final în Parlament, dar este încă departe de a fi pus în practică, pentru că preşedintele Traian Băsescu are puterea de a-i întoarce pe parlamentari la lucru chiar în toiul sărbătorilor de iarnă.

Nici vizita premierului Victor Ponta la Cotroceni nu l-a determinat pe şeful statului să se răzgândească în privinţa trimiterii legii înapoi în Parlament spre reexaminare. „Îmi fac datoria morală ca preşedinte, văzând că pe spinarea românilor se acumulează în bugetul de stat bani pentru clientela politică. Dar nu voi putea să am decât acţiuni legale, adică trimis bugetul înapoi la Parlament şi eventual să-l atac la CCR“, a spus trist reşedintele, după întâlnirea cu premierul de la Cotroceni.

  Materiale pe aceeaşi temă:

Calcule pentru adoptarea bugetului. Când ar putea promulga Traian Băsescu noua lege

Bugetul pe 2014, adoptat pe repede-înainte. Opoziţia pregăteşte terenul pentru o contestaţie la CCR 

VIDEO Ponta prezintă bugetul în Parlament, în absenţa lui Antonescu

DOCUMENT Ponta a prezentat noul plan de autostrăzi. Cum va arăta România în 2018

Ponta: Bugetul nu a fost niciodată atacat la CCR, în 23 de ani

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite