Mircea Geoană devine înalt reprezentant al Guvernului. Ponta: „M-am bucurat că vrea să ne sprijine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană FOTO David Muntean
Mircea Geoană FOTO David Muntean

Senatorul PSD Mircea Geoană se alătură echipei guvernamentale în calitate de înalt reprezentant al Guvernului, informaţie confirmată, duminică, de premierul Victor Ponta.

Sunt discuţii despre diverse formule în care să pot să aduc diverse servicii ţării. (...) Dacă va fi nevoie de mine, o voi face fără ezitare, doar să fiu solicitat şi să pot să dau bruma de experienţă si de contacte pe care le am.Dacă este un loc în echipă îl ocup cu dragă inimă şi îl fac cum am învăţat că se face treaba în politică”, a declarat Geoană, la Antena 3.

Ulterior, premierul Victor Ponta a intervenit în direct şi a confirmat informaţia referitoare la implicarea senatorului social-democrat în activitatea Guvernului.

“De mai mult timp am discutat cu domnul Geoană temele importante de politică externă. Sigur, simt nevoia alături de ministrul Corlăţean, de consilierii mei de o persoană cu experienţa şi pregătirea domnului Geoană. M-am bucurat că vrea să ne sprijine în nişte lucruri importante. A fost o serie de evenimente prin care România se pune din nou harta pe Europei şi pe harta lumii”, a explicat premierul Ponta, duminică, la Antena 3.

La rândul lui, Mircea Geoană s-a arătat dispus să îşi împărtăşească experienţa şi a subliniat că, în ce îl priveşte, “după contactele politice la nivel înalt trebuie să urmeze investiţiile”, dar şi atragerea de profesionişti în echipa guvernamentală.

Totodată, Geoană a vorbit despre continuitatea marilor proiecte din România şi a susţinut că va încerca să implementeze o "gândire strategică" , pentru ca proiectele respective să nu fie abandonate. 

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite