Mesajul lui Klaus Iohannis de Revelion: „Aş vrea ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Revelion pentru românii de pretutindeni pe contul său de Facebook.

Klaus Iohannis le-a urat românilor Sărbători fericite şi să transforme 2015 într-un an al schimării.

"Încheiem un an care ne-a adus provocări şi schimbări. Începem un an nou în care vom construi temeinic pentru ca speranţa să devină realitate. O vom face împreună“, a spus Iohannis.

"De Sărbători suntem mai buni unii cu alţii. Avem mai multă încredere şi speranţă în viitor. Lăsăm mai departe ce ne desparte şi păstrăm ce ne uneşte“, a adăugat acesta.

"Gândul meu se îndreaptă către voi toţi, concetăţenii mei de pretutindeni. Către cei mai tineri, către cei care prin munca şi iniţiativa lor duc România înainte. Către părinţii şi bunicii noştri care ne-au croit un drum în viaţă. Către cei care slujesc sub drapelul nostru şi al aliaţilor. Şi pentru cei pentru care România înseamnă acasă. Oriunde s-ar afla. Aş vrea ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă. Aş vrea ca 2015 să fie începutul unei Românii a normalităţii“, a încheiat preşedintele. 

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/mesajul-de-cr-ciun-a-lui-klaus-iohannis" target="_blank">View the story "Mesajul de Revelion a lui Klaus Iohannis" on Storify</a>]

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite