Ludovic Orban, despre venirea lui Cioloş în PNL: „Avem mii de Cioloş în PNL care nu au avut şansa lui Dacian de a fi sprijiniţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ludovic Orban, candidat la conducerea PNL, a vorbit, vineri, la Craiova, despre posibilitatea ca Dacian Cioloş să intre în rândul liberalilor. Potrivit acestuia, PNL are „mii de Dacian Cioloş care nu au avut şansa să  fie sprijiniţi în ocuparea funcţiilor”, iar pentru ca Cioloş să intre în PNL „trebuie să vrea şi Grivei”.

Prezent la Craiova pentru a lua parte la campania electorală a lui Mario Oprea, candidatul PNL pentru funcţia de primar la alegerile din 11 iunie, Ludovic Orban a vorbit şi despre posibilitatea venirii lui Dacian Cioloş în PNL. Potrivit liberalului, PNL nu duce lipsă de oameni asemănători fostului premier, dar care nu s-au bucurat de aceeaşi susţinere din partea partidului pe cât a primit Cioloş şi cu toate astea au rămas fideli partidului.

„Avem mii de Dacian Cioloş în PNL care nu au avut şansa lui Dacian de a fi sprijiniţi în ocuparea tuturor funcţiilor pe care le-a ocupat”, a declarat Ludovic Orban la conferinţa de presă susţinută la Craiova.

Mai mult, întrebat dacă Cioloş este aşteptat în rândul liberalilor, Orban a declarat că „este o chestiune în care trebuie să vrea şi Grivei”.

La vizita de la Craiova, candidatul pentru şefia PNL nu s-a rezumat doar la a-l critica pe Dacian Cioloş, ci i-a criticat şi pe fostul primar al oraşului, Lia Olguţa Vasilescu, precum şi pe candidatul PSD pentru funcţia de primar, rămasă liberă după ce Vasilescu a ajuns ministrul Muncii.
„După ce primăriţa a dat bir cu fugiţii, după ce au fost părăsiţi de primăriţa pe care au ales-o în urmă cu un an, nu pot să cred că localnicii din Craiova pot să aleagă căţeluşul lui Olguţa, sunt totuşi oameni cu discernământ care au calitatea de a decide să pună în fruntea Primăriei un om care stă pe propriile picioare, nu să pună o marionetă care să fie condusă prin telefon din cabinetul de pe Demi Dobrescu”, a spus Orban.

Cioloş, obligaţii morale faţă de PNL

Criticile de azi la adresa lui Dacian Cioloş nu sunt noi. Şi joi, la o conferinţă de presă de la Iaşi, liberalul a declarat că dacă fostul premier vrea să intre în PNL, este binevenit să o facă, dar dar că are nişte obligaţii morale faţă de PNL, pe care nu şi le-a onorat.

„Dacă vrea să vină în PNL este binevenit. Are nişte obligaţii morale faţă de PNL pe care nu şi le-a onorat. Toate funcţiile pe care le-a obţinut de-a lungul carierei sale, le-a obţinut sprijinit de PNL-ul ăsta la care strâmbă din nas”, a afirmat Ludovic Orban cu privire la posibila intrare a lui Dacian Cioloş în PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite