Ludovic Orban cere CNA-ului să aloce timp de emisie pentru referendum: Reparaţi această gafă monumentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi CNA-ului să „repare gafa monumentală” şi să acorde timp de emisie audiovizuală pentru referendum. Liderul liberal atrage atenţia că în cazul ultimului referendum, cel pentru redefinirea familiei, CNA „nu a avut nicio problemă să aloce timpii de antenă”.

„Vreau sa dau un mesaj public, solicităm CNA-ului să repare gafa monumentală pe care au făcut-o şi anume aceea de a nu aloca timpii de antenă pe audiovizual pentru referendum. Nu vreau să considerăm că CNA-ul, ca instituţie, susţine boicotul infractorilor din PSD şi din ALDE, şi din acest motiv solicităm CNA să aloce timpii de antenă pe audiovizualul pentru campania pentru referendum”, a declarat Ludovic Orban la Oradea, citat de Hotnews.

Preşedinele PNL a amintit că la referendumul de anul trecut privind redefinirea familiei, CNA-ul a fost de acord să aloce timpi de emisie şi că în cazul în care autoritatea audiovizuală nu va răspunde solicitării, liberalii vor „apela la toate pârghiile legale” pentru a informa cetăţenii.

„Nu s-a mai întâmplat până acum să nu se aloce timpii de campanie pentru referendum. De altfel a fost un referendum în cursul anului trecut, dar nu au avut nicio problemă să aloce timpii de antenă, iar acum pur şi simplu nu au alocat timpii de antenă şi orice televiziune poate să refuze difuzarea oricărui clip, oricărui mesaj privitor la referendum, pretextând că CNA nu a alocat timpii de antenă.

Vom apela la toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziţie pentru a sancţiona acei membri CNA care refuză să dea acest drept cetăţenilor de a fi corect informaţi prin intermediul mass-mediei audiovizuale privitor la referendum”, a mai adăugat Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite