Liviu Dragnea se întâlneşte la Vila Lac 1 cu liderii PSD şi cu posibilii miniştri pentru definitivarea Guvernului Tudose

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va avea marţi, la ora 13.00, o întâlnire la Vila Lac 1 cu liderii PSD, la reuniune urmând să participe şi preşedinţii de organizaţii şi posibilii miniştri în Guvernul Tudose, potrivit unor surse politice.

Potrivit surselor citate de agenţia News.ro, liderii social-democraţi urmează să definitiveze structura şi componenţa noului guvern, în condiţiile în care miercuri, la ora 12.30, va avea loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a valida Cabinetul.

La ora transmiterii acestei ştiri, premierul desemnat Mihai Tudose se află în biroul liderului PSD, Liviu Dragnea, de la Camera Deputaţilor.

Conform calendarului prezentat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, miercuri şi joi ar urma să aibă loc audierile miniştrilor propuşi în comisiile de specialitate, în cursul zilei acordându-se şi votul de încredere în plenul reunit al Parlamentului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite