Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI. Reacţia şefului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anunţat miercuri că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi chemat în faţa Comisiei de control a activităţii SRI pentru audiere.

„Am văzut solicitarea domnlui Dragnea de a veni la Comisia de control. Sigur va fi invitat la Comisia de control a activităţii SRI. Sunt patru persoane despre care am spus public că intenţionăm să-i invităm şi probabil în etapa următoare va fi invitat şi dl Dragnea“, a spus Claudiu Manda.

„Cred că sunt şi câteva lucruri pe care Dragnea vrea să le facă cunoscute Comisiei“, a mai spus şeful Comisiei de control a SRi, întrebat care va fi temeiul chemării lui Liviu Dragnea.   

La scurt după anunţul făcut de Claudiu Manda, Liviu Dragnea a reacţionat, fiind întrebat despre chemarea la Comisia de control a activităţii SRI: „M-am plictisit eu de când mă auto-invit la Comisia SRI“.

Citeşte şi: 

Dragnea: Şeful SPP i-a transmis lui Paul Stănescu că eu voi fi executat în martie, iar el va fi şeful PSD. Am fost la întâlniri iniţiate de SRI. Dacă mor, mor în picioare

Ponta: Dragnea avea relaţii privilegiate cu ceea ce numeşte acum statul paralel

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite