Liviu Dragnea a ajuns la spital. Care este cauza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la spital sâmbătă după-amiază, din cauza unor dureri de spate, potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, citat de ştiripesurse.ro.

Liviu Dragnea a participat sâmbătă la alegerile pentru şefia PSD Ilfov, în cadrul unui eveniment organizat la Snagov, iar imediat după aceea a mers la un spital dinj Bucureşti, la insistenţele lui Codrin Ştefănescu şi ale lui Mircea Drăghici.

Potrivit ziare.com, ar fi vorba de o clinică privată.

Liderul PSD ar urma să fie supus unei analize RMN. În ultimele săptămâni, preşedintele PSD a acuzat de mai multe ori dureri de spate şi i-au şi fost administrate o serie de injecţii pentru ameliorarea stării de sănătate, informează Digi24.

„Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului naţional. La insistenţele mele şi ale lui Mircea Drăghici a plecat şi ar trebui să se ducă la un spital din Bucureşti pentru a-şi face un RMN. În funcţie de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut“, a declarat Codrin Ştefănescu pentru ştiripesurse.ro

Liviu Dragnea ar trebui să se afle, duminică, la Brăila, unde se organizează alegeri în filiala PSD, după demisia lui Mihai Tudose, dar prezenţa sa este nesigură în acest moment din cauza stării de sănătate.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite