Se transformă Coaliţia pentru Familie în partid politic? Răspunsul liderului CpF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a afirmat, la Adevărul Live, că, în viitor, Coaliţia pentru Familie nu se va transforma în partid politic, indiferent de rezultatul referendumului.

„Nu! Nu există niciun proiect de a transforma Coaliţia pentru Familie în partid politic“, a declarat Mihai Gheorghiu, întrebat dacă pe viitor Coaliţia pentru Familie se va transforma în partid politic.  

Liderul Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a vorbit, la Adevărul Live, despre campania dusă în ceea ce priveşte referendumul pentru familia tradiţională, declarând că procesul nu are nicio legătură cu minoritatea LGBT din România, ci cu „sigilarea unui model de constituire a viitoare familii”, fiind doar o modalitate de „a apăra firescul vieţii de oricine doreşte să o schimbe”.

Mihai Gheorghiu a mai fost implicat în viaţa politică. În perioada 1996-2000 a fost deputat în Parlamentul României din partea PNŢ-CD. De asemenea, în perioada 2005-2007, liderul Coaliţiei pentru Familie a fost secretar de stat, fiind responsabil pentru Relaţia cu românii de pretutindeni. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite