Liberalii, nemulţumiţi că proiectele lor nu ies în prim-plan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa BPN al PNL, convocată, joi, la Mamaia, au fost exprimate critici cu privire la faptul că proiectele PNL nu ies în prim-plan sau sunt conficate mediatic de către "alţii", potrivit unor surse participante la întâlnire.

"Critica e că proiectele PNL nu apar în prim-plan sau sunt confiscate mediatic de alţii", au menţionat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Aceleaşi surse au arătat că fostul preşedinte al PNL Călin Popescu-Tăriceanu ar fi criticat activitatea unora dintre membrii liberali ai Cabinetului şi ar fi solicitat o analiză în acest sens. 

Potrivit aceloraşi surse, preşedintele PNL, Crin Antonescu ar fi replicat, în contextul acestor critici, că se va face o analiză a miniştrilor, cărora li se vor trasa şi sarcini.

Şedinţa BPN al PNL, care a început în jurul orei 17.00, este în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri, la Mamaia. 

Vineri dimineaţă, tot la Mamaia, urmează să aibă loc şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL.

De asemenea, în perioada 30 august - 1 septembrie, la Mamaia, se va desfăşura Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal. 

Sâmbătă, la Sala Sporturilor din Constanţa, va avea loc, în prezenţa liderilor USL, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, evenimentul "România pentru tineri".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite