Klaus Iohannis se întâlneşte joi cu preşedintele Serbiei, Aleksandar Vučić

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Serbiei, Aleksandar Vučić. Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, vizita are scopul de a întări conctactele bilaterale româno-sârbe şi „caracterul foarte bun” al relaţiilor dintre Bucureşti şi Belgrad.

Klaus Iohannis se va întâlni joi, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele sârb Aleksandar Vučić, în cadrul vizitei oficiale pe care acesta o efectuează la Bucureşti ca răspuns la invitaţia preşedintelui României. Printre principalele teme de discuţie se vor număra şi mijloacele de aprofundare a cooperării bilaterale, atât la nivel politic, economic şi sectorial, dar şi aderarea Serbiei la Uniunea Europeană, se  arată în comunicatul de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele României şi Preşedintele Republicii Serbia „vor aborda totodată, în cadrul întâlnirii, problematica minorităţilor naţionale din cele două ţări, aspecte de interes comun privind cooperarea în Balcanii de Vest şi principalele evoluţii în dosarul <<Kosovo>>”, a mai precizat sursa citată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite