Klaus Iohannis: „Dacă mergeţi în Moldova, vă vine să plângeţi! Sunt zone întregi care au fost uitate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidenţiale, a declarat, într-un interviu la Realitatea TV, că doreşte crearea de locuri de muncă în România şi a menţionat exemplul oraşului Sibiu, pe care l-a gospodărit în ultimii ani, în calitate de primar.

Iohannis a vorbit, într-un interviu la Realitatea TV, despre planurile sale de viitor şi a subliniat că a văzut, în timpul turneului său prin ţară, "zone întregi uitate de guvern".

„Sibiul trăieşte din zecile de mii de locuri de muncă pe care le-am creat, prin economia performantă. Aceste lucruri vreau să le fac pentru toată România. Sunt zone întregi uitate de guvern. Dacă mergeţi în Moldova, vă vine să plângeţi, sunt oameni deschişi care nu au ce lucra. Aceste lucruri ştiu cum se rezolvă. Asta vreau să fac pentru România – o Românie respectată, a prosperităţii. Când vom fi o Românie puternică, cu o economie care funcţionează, vom şti să funcţionăm în spaţiul european“, a spus Iohannis.

El a vorbit şi despre necesitatea unor dezbateri alături de contracandidatul său, premierul Victor Ponta, şi, întrebat dacă acestea vor avea loc, a răspuns: "O să am grijă să existe şi dezbateri".

„Am propus două lucruri. Am avut o invitaţie de la Universitatea de Vest din Timişoara, dar despre cine vorbim? Domnul Ponta, cu doctoratul, copiuţa! Probabil că nu se simte confortabil în mediul universitar. Şi de la IPP ni s-a propus. O să am grijă să existe o dezbatere“, a conchis el.

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Cerinţele Monicăi Macovei pentru a-l susţine pe Iohannis în turul II

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale, îi transmite candidatului ACL,, Klaus Iohannis condiţiile în care îl va susţine în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Alegeri prezidenţiale 2014.Klaus Iohannis acceptă condiţiile Monicăi Macovei. „Victor Ponta este un pericol pentru democraţia din România“

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a anunţat, joi, că va semna scrisoarea Monicăi Macovei, în care aceasta şi-a prezentat condiţiile pe care Iohannis ar trebui să le îndeplinească pentru a avea parte de susţinerea ei în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite