Klaus Iohannis: Cristian Buşoi este un candidat bun pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klus Iohannis şi Cristian Buşoi FOTO Presidency.ro/Adevărul
Klus Iohannis şi Cristian Buşoi FOTO Presidency.ro/Adevărul

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că liberalul Cristian Buşoi este un candidat bun pentru Primăria Capitalei, au declarat surse oficiale din Admnistraţia Prezidenţială. Totodată, în opinia lui Iohannis, procesul de fuziune între PDL şi PNL a decurs neaşteptat de greu.

Cu o zi înainte de a fi anunţat candidatul PNL la Primăria Capitalei, europarlamentarul Cristian Buşoi l-a însoţit  pe Klaus Iohannis în vizitele făcute la Bursa Mărfurilor şi la Institutul Astronomic. Potrivit unor surse prezidenţiale, Klaus Iohannis consideră că Buşoi este un candidat potrivit pentru Primăria Capitalei.

La final, Iohannis a fost întrebat de jurnalişti în ce calitate a fost invitat europarlamentarul PNL. "L-am invitat să mă însoţească", a răspuns, scurt, preşedintele.

La rândul său, Cristian Buşoi a evitat întrebările jurnaliştilor şi a plecat fără să precizeze în ce calitate a participat în delegaţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Europarlamentarul Cristian Buşoi este candidatul cel mai bine plasat al liberalilor în ceea ce priveşte intenţia de vot, potrivit unui sondaj realizat de Inscop Research la comanda PNL. Însă Buşoi totalizează numai 4,3% din preferinţele respondenţilor. Cu toate astea, PNL a decis să meargă pe mâna lui la alegerile locale.

În acelaşi timp, Iohannis crede că procesul de fuziune între PDL şi PNL a decurs greoi, potrivit surselor citate. În calitate de preşedinte al PNL,  Klaus Iohannis a fost cel care, alături de Vasile Blaga, au semnat protocolul de fuziune al celor două partide.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite