Kelemen Hunor, mesaj pentru PSD: Nu există motiv de suspendare a preşedintelui. Nu susţinem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat din nou marţi că nu există niciun motiv pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, aşa cum vorbeşte PSD.

“A încălcat decizia Cuţii şi Constituţia preşedintele, azi, 26 iunie? Nu există motiv de suspendare. Şi săptămâna trecută am spus, şi acum două săptămâni, vă spun în această săptămână şi vă spun şi pentru săptămâna viitoare: nu susţinem, pentru că nu există niciun motiv pentru suspendare şi pentru două săptămâni în avans, nu susţinem aşa ceva”. Preşedintele nu va spune că nu respectă deczia Curţii", a declarat Kelemen Hunor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că nu este exclusă declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, spunânând că acesata a întârziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Nu este exclusă (suspendarea preşedintelui Iohannis - n.r.). A stat neconstituţional şi nepermis de mult cu decizia. Jocul ăsta cu <hai sa mai citim> este bătaie de joc la adresa Curţii Constituţionale", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat, marţi, să pronunţe un termen legat de anunţarea deciziei sale privind revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, iar întrebat despre declaraţiile făcute luni de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora şeful statului a întârziat nepermis cu această decizie şi nu este exclusă suspendarea sa, Iohannis a spus: "Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite