Iohannis, spectator în propria dezbatere prezidenţială. Prestaţia lui Klaus Iohannis – o colecţie de gafe

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Premierul a dominat confruntarea de la inceput si s-a folosit de toate atuurile sale, in timp ce Iohannis a dovedit toate slabiciunile de care era banuit si chiar mai mult de atat.

In primul rand, Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta nefiind capabil sa raspunda la intrebari precum salariul minim sau pensia minima, despre care orice copil de gradinita stia ca vor fi puse. Omul fusese prins cu aceste lipsuri acum cateva saptamani, dar nu si le-a acoperit!

Dincolo de asta insa, Iohannis a fost incapabil sa raspunda pe orice teme care implica politici publice, dovedind lipsa totala de pregatire pentru aproape orice functie la varful Romaniei.  Prestatia lui Iohannis in dezbatere a fost o colectie de gafe:

  • Nu a stiut numarul de sectii de votare din Diaspora si regulile privind organizarea acestora.
  • A spus ca nu a fost Cernauti si Chisinau, pentru ca cele doua orase ”nu mai fac parte din Romania”.
  • Nu a stiut prevederile constitutionale, dar vorbea despre cum le va modifica. Klaus Iohannis a aratat încă o data ca nu stapaneste Constituţia Romaniei, incurcand Articolul 84 cu Articolul 92 din legea fundamentala, dupa ce si in trecut a facut greaeli asemanatoare in urma intrebarilor jurnalistilor.
  • Nu a stiut nimic despre efectele reducerii unui punct de TVA, dar spunea ca scade TVA pentru a lupta cu evaziunea.
  • Nu a fost capabil sa dea un raspuns clar cu privire evenimentele din 2012, si le-a trimis in istorie, desi milioane de romani au fost marcati de ramanerea lui Basescu in functie, in ciuda unui vot covarsitor pentru demiterea acestuia. 
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite