Iohannis, mesaj pentru Dragnea: Persoane care au fost condamnate penal sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului. Punct!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele României, Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos
Preşedintele României, Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a reiterat, vineri dimineaţă, că persoanele condamnate penal sau cercetate penal nu ar trebui să ocupe funcţii de conducere în stat, declaraţie făcută în contextul în care şeful PSD, Liviu Dragnea, e urmărit penal într-un nou dosar.

„Din capul locului spun: persoane care au fost condamnate penal sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului. Punct!“, a declarat Klaus Iohannis, aflat la un summit în Suedia. 

Şeful statului nu e la prima declaraţie de acest fel, Iohannis criticându-i de mai multe ori pe şefii celor două Camere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, petru faptul că deşi au probleme cu Justiţia nu au făcut un pas în spate. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că nu demisionează nici din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nici din fruntea partidului, după ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare în dosarul Tel Drum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit să spună că e un dosar politic, dar susţine că miza este preluarea PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite