Iohannis, despre europarlamentare: „Va exista o înţelegere să nu se atace candidaţii de la PSD şi PNL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liberalul Klaus Iohannis
Liberalul Klaus Iohannis

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că „nu este nicio problemă“ că PNL şi PSD vor candida pe liste separate la europarlamentare, deşi au un protocol de colaborare.

„Nu e niciun fel de problemă. Astfel de situaţii au mai existat. Nu mi se pare nicio problemă. Probabil, va exista o înţelegere să nu se atace reciproc candidaţii de la PSD şi PNL şi atâta tot. În rest, fiecare să spună ce va face pentru ţară“, a răspuns Iohannis.

El a precizat că nu se poartă negocieri încă, la nivel naţional, privind candidaturile pentru alegerile europarlamentare, dar a afirmat că i-ar plăcea să existe un candidat "cu şanse reale" din Sibiu, având în vedere că niciunul dintre actualii europarlamentari nu este din judeţ.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, în 3 iunie, că în protocolul USL va fi prevăzută candidatura pe liste separate la europarlamentare, dar cu un program comun al candidaţilor, precum şi constituirea unei echipe pentru prezidenţiale care să pună la punct proiectul candidatului USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite