Ioana Bran, despre mesajele anti-PSD apărute în spaţiul public: Nu e normal ca o mamă să se plimbe pe stradă şi să vadă astfel de obscenităţi în anul Centenarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a vorbit miercuri, la finalul unei conferinţe de presă despre mesajele anti-PSD apărute în spaţiul public în ultimul timp şi culminând cu plăcuţele de înmatriculare ale maşinii înmatriculate în Suedia. Aceasta a precizat că este „un subiect prea urât” şi că „nu e normal ca o mamă să se plimbe pe stradă şi să vadă astfel de obscenităţi”.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a susţinut miercuri o conferinţă de presă în care a anunţat realizările Ministerului pe care îl conduce, la şase luni de mandat. Întrebată la final cum comentează mesajele anti-PSD apărute în spaţiul public, fiind partidul din care face parte, Ioana Bran a spus că îi e greu să aibă o părere pe acest subiect pentru că este un subiect „foarte urât”. 

„Nu prea pot să am o părere cu referire la acest subiect. E un subiect mult prea urât. Nu e normal ca o mamă să se plimbe pe stradă şi să vadăa stfel de obscenităţi, într-un an al Centenarului”, a răspuns Ioana Bran. 

În prezentarea raportului, ministrul Sportului a recunoscut că mai sunt multe probleme de rezolvat, acestea existând de mai mulţi ani, însă „rezolvarea lor necesită uneori mai mult timp”. Ioana Bran a precizat, totodată, că nu îi place să folosească expresia „greaua moştenire”, fiind dispusă să facă tot ce ţine de ea în acest mandat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite