Iliescu, avertisment pentru Crin Antonescu: “Când te laudă duşmanul, ia aminte!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi că preşedintele Traian Băsescu exploatează slăbiciunile liderilor USL pentru a isca un scandal în interiorul alianţei.

Întrebat cum comentează evoluţia conflictului din Uniunea Social Liberală, Iliescu a declarat că “sunt ieşiri de nervozitate care nu sunt deloc benefice celor în cauză”.

“Nu sunt deloc benefice acestei alianţe, care a fost un lucru bun şi un act politic responsabil şi eficient”, a afirmat el.

Totodată, întrebat cum interpretează afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căreia l-ar vota pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidenţiale, Iliescu a răspuns: “Iată unul din efecte: Băsescu s-a şi agăţat de un element de slăbiciune ca să introducă elemente de zâzanie. Deci, din asta trebuie să se înveţe!”.

“Când te laudă duşmanul, ia aminte!”, l-a avertizat el pe Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că între Victor Ponta şi Crin Antonescu în turul al doilea la prezidenţiale nu ar ezita să îl voteze pe liberal.

La rândul lui, Antonescu a declarat că opţiunea preşedintelui este “o alegere corectă”, dar a adăugat că nu crede că USL va avea doi candidaţi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite