Grindeanu, despre relaţia cu Dragnea: Nu pot să spun că ne iubim. Dânsul a câştigat trecând moţiunea în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos

Fostul premier Sorin Grindeanu a negat faptul că ar fi fost ofertat de Liviu Dragnea cu o funcţie de consul sau ambasador. Mai mult, fostul lider de la Palatul Victoria a punctat faptul că nu e în cele mai bune relaţii cu liderul PSD.

În primul rând, acesta a negat faptul că ar fi primit vreo propunere pentru a fi numit consul sau ambasador. „În plan profesional sunt în reevaluări. Nu am ascuns că doresc să redevin membru în partidul din care am făcut parte din 1996. Am făcut contestaţie, urmează să se judece acea contestaţie. Le mulţumesc colegilor din Timiş care au semnat alături de mine acea constestaţie. Nu a fost nicio ofertă, post de ambasador, am fost mutat în toate funcţiile. Hadeţi, să vedem ce ne rezervă viitorul. Înţeleg să respect statutul PSD. E posibilitatea să nu mai fac politică“, a spus Sorin Grindeanu, după audierea sa la DNA, citat de stiripesurse.ro

Fostul premier a vorbit şi despre întâlnirea cu Dragnea şi relaţia cu liderul PSD. „Nu pot să spun că ne iubim. Am avut acea discutie, fiecare si-a spus argumentele. Dânsul a câştigat trecând moţiunea în Parlament, eu mi-am exprimat dorinţa de a rămâne, în continuare, în PSD. Nu pot să spun că a fost o discuţie prietenoasă sau duşmănoasă. A fost o discuţie cu argumente din partea fiecăruia”, a adăugat Grindeanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite