Gorghiu: Messi, interlocutor adecvat pentru Ponta. Ar putea afla că după ce iei cartonaş roşu de la opinia publică părăseşti terenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu, copreşedintele PNL FOTO Adevărul
Alina Gorghiu, copreşedintele PNL FOTO Adevărul

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, nu are nimic împotrivă ca premierul Victor Ponta să participe la consultările privind Codul Fiscal, însăun interlocutor mai bun decât PNL ar fi Lionel Messi, vedeta Barcelonei.

„După demisia domnului Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, dialogul politic între partide a fost relansat. Vom continua acest dialog cu liderii partidelor. Dacă domnul Liviu Dragnea va dori, nu am nimic împotrivă să participe şi Victor Ponta la întâlnirile premergătoare, de pregătire a consultărilor politice, între staffurile tehnice şi de specialitate ale partidelor, alături de ministrul Teodorovici. Sunt convinsă, însă, că Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decât reprezentanţii opoziţiei, având în vedere preocupările din ultima perioadă ale încă prim-ministrului României. Cu această ocazie, ar putea afla că după ce iei un cartonaş roşu de la opinia publică şi propriul partid, părăseşti terenul, nu te legi de bare“, a scris copreşedintele PNL, pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, fotbalistul echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat,precizând că că Alina Gorghiu îi va cere demisia. „Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!“, a scris Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost, marţi seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla, iar înainte de meci, premierul a participat la o cină oficială organizată de omologul său din Georgia, dar şi la o degustare de vinuri, a relatat Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite