Gorghiu: „Dragnea mă evită. Nici numele nu ştie să mi-l pronunţe“. Ce spune despre o candidatură în fieful liderului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOGRAFII Eduard Enea
FOTOGRAFII Eduard Enea

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri seară, după BPN, că nu ar evita o posibilă candidatură în Teleorman, în fieful liderului PSD, Liviu Dragnea, circumsripţie unde candidează şi preşedintele social-democrat.

Întrebată de „Adevărul“ dacă în acest moment, în condiţiile în care e preşedintele celui mai mare partid de dreapta din România, îşi va asuma o candidatură pe lista de Camera Deputaţilor propusă de filiala PNL a Teleormanului, judeţ unde candidează şi Liviu Dragnea,  Alina Gorghiu a precizat că e gata să aibă confruntări electorale cu acesta oriunde în ţară. Mai mult, aceasta a subliniat că Liviu Dragnea nu ar mai fi aşa de bine văzut de electoratul local, dovadă fiind rezultatele PSD la ultimele alegeri în fieful liderului social-democrat. 

„La locale rezultatul a arătat cât de bine mai e văzut Liviu Dragnea acolo“, a spus Gorghiu care a completat. „Oricând vrea domnul Dragnea, ne vedem (n.r.-confruntare politică). Lansez aici provocarea. Domnul Dragnea mă evită. Nici numele nu ştie să mi-l pronunţe. Probabil e mai greu cu accentul“, a declarat preşedintele unic al PNL. 

Afirmaţia lui Gorghiu este oarecum falsă, în condiţiile în care PSD a câştigat 64 din cele 97 de primării din judeţ. Mai mult, social-democraţii au câştigat primăriile în toate oraşele judeţului. 

De asemenea, Alina Gorghiu a precizat că speră că sfârşitul lunii octombrie va găsi partidul pregătit inclusiv cu o propunere de premier pentru alegerile parlamentare, fără ca acesta să fie neapărat membru de partid, menţionând totodată că prim-ministrul Dacian Cioloş nu se va înscrie în partid înainte de alegeri.

„Sperăm să avem o formulă de guvernare care să însemne şi un premier, însă toate lucrurile la vremea lor. Sfârşitul lunii octombrie ne va găşi pregătiţi cu toate, program, liste, eventual cu o propunere de premier”, a spus Alina Gorghiu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite