Grindeanu: Dezvoltarea ţării se joacă din păcate la ruleta războiului penibil pentru şefia PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu FOTO Sorin Grindeanu Captură
Sorin Grindeanu FOTO Sorin Grindeanu Captură

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a declarat la dezbaterea moţiunii de cenzură în Parlament, că „la Palatul Victoria nu există o echipă de guvernare, ci nişte găşti dirijate doar de interesele lor politico-financiare.

„Astăzi avem parte de un alt mare ghinion. Dezvoltarea ţării se joacă din păcate la ruleta războiului penibil pentru şefia PNL . De aceea guvernarea şi planul national de redresare şi rezilienţă au ajuns azi doar o monedă de schimb pentru voturile baronilor pentru voturile bvaronilor locali liberali”, a acuzat Sorin Grindeanu.

Social-democratul a condamnat şi Guvernul Orban, completând că „guvernarea a excelat doar în chermeze”. 

„Adevărul este că dezastrul guvernării de azi pleacă de la eşecul din 2020 al stilului Orban de a conduce ţara, de a guverna strict pentru camarila lui de partid. Cu Ludovic Orban capo di tutti capi în trecut guvernarea a excelat doar în chermeze”, a mai adăugat Grindeanu. 

El a mai spus că Orban şi Cîţu „sunt capabili să descentreze harta ţării” şi i-a descris pe liderii din coaliţia de guvernare. „Cîţu, un agresiv, ministru al Finanţelor, devenind însă pentru România un periculos megaloman rupt total de realitate”, a mai declarat Grindeanu. 

Despre Orban, Sorin Gerindeanu a declarat că este „un mare maestru al învârtelilor subterane şi al compromisurilor sulfuroase pentru bugetul ţării, dispus să vândă pe oricine şi orice pentru a-şi păstra postul”. 

„Am ajuns astăzi într-o situaţie limită legată de viitorul ţării din cauza unui Guvern care nu trage pentru România, ci pentru propriile buzunare de partid. La Palatul Victoria nu există o echipă de guvernare, ci nişte găşti dirijate doar de interesele lor politico-financiare, iar pentru şefia acestor găşti numite PNL şi USR se luptă cei patru cavaleri ai Apocalipsei Naţionale – Orban, Cîţu, Barna şi Cioloş. Cîţu” a mai explicat Grindeanu. 

„Barna, penalul de tip nou, obligat să îşi înghită propriile lozinci cu penalilor după ancheta DNA despre milioanele de euro din bani europeni fraudate cu tupeu”, a mai declrat el la adresa vicepremierului Dan Barna. 

În privinţa lui Dacian Cioloş, Grindeanu a declarat că este „o creatură ciudată, un agro conţopist, altoit de arivismul nemăsurat al celui care este gata să pupe orice inel străin doar, doar poate să ajungă mare şi tare în România”. 

Sorin Grindeanu a adăugat că soluţia este votarea moţiunii de cenzură pentru ca acest Guvern care a făcut rău României în doar şase luni. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite