FOTO Traian Băsescu, la săniuş cu nepoţica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, pe pagina sa de Facebook, noi fotografii din vacanţa de Crăciun, care îl arată alături de nepoţica sa, Sofia Anais, şi de famile.

„Un bunic tracţiune“, a descris Traian Băsescu albumul de fotografii, care a adunat doar în câteva minute mii de aprecieri şi sute de comentarii. „Un bunic adevărat“, „un familist ,un bunic care ar trebui să fiţi luat ca exemplu“, „Domnule preşedinte...câţi au reuşit ce aţi reusit dv...?! şi uite că aveţi parte şi de astfel de momente..scumpe şi unice! Aţi învins! Felicitari!“, „Respect, domnule preşedinte! Vă ducem dorul!“, „Vă stă bine în postura de bunic,dar o să ne lipsiţi în calitate de preşedinte.Sper să reveniţi cât mai curând pe scena politică“, sunt doar câteva din mesajele lăsate de fanii fostului preşedinte.

În două dintre fotografii, fostul preşedinte apare alături de nepoţica sa din partea Elenei Băsescu, Sofia Anais, la săniuş. Altă poză îl arată pe Traian Băsescu alături de fiica cea mică, de soţia sa, Maria Băsescu, şi de nepoţică. În faţa casei, apare şi un om de zăpadă.

Fostul preşedinte Traian Băsescu petrece sărbătorile de Crăciun la munte alături de cele două fiice, de ginerii săi şi de cei doi nepoţei, la Băile Olăneşti. Băsescu a spus în ultima zi de mandat că tot ce îşi doreşte e să stea o perioadă alături de familia sa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite