FOTO Cum îşi petrece Adrian Năstase prima vacanţă de la eliberarea din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase savurează primele zile de vacanţă după eliberarea sa din închisoare. El a  publicat pe blogul personal o serie de fotografii din Mallorca, locul în care a ales să se relaxeze alături de familie.

Aflat în Mallorca, Năstase a publicat, pe blogul personal, fotografii din locurile vizitate, imagini în care apar inclusiv soţia şi cei doi fii ai săi.

image

„Sunt aici pentru prima dată“,  mai scrie acesta pe blog, subliniind că „nu are răbdare să stea la plajă“, motiv pentru care a făcut „un tur al insulei (...), călătorind cu un trenuleţ din lemn, (...) ajungând, cu vaporul, într-o lagună minunată“.

Într-o altă postare, Năstase a relatat vizita făcută într-un parc de distracţii din Mallorca, „un concept interactiv de parc tematic ce îmbină tehnologii avansate cu divertismentul“.

image

„Am mers acolo destul de sceptic, dar la recomandarea fermă a băieţilor mei care voiau să vadă un film în 4D. Clădirea (...) este un fel de labirint, cu numeroase obstacole, pe care nu le poţi depăşi decât luând anumite decizii. Eşti înconjurat de diferite animale fantastice, dar şi de roboţi sau de imagini 3D. Seamănă teribil cu politica din România“, a mai scris fostul premier.

De asemenea, el arată că „românii sunt peste tot, fie turişti, fie angajaţi în diferite firme (de transport, de alimentaţie publică, magazine de tot felul)“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite