Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD. În ce partid s-a înscris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Diaconu şi Marius Manolache Foto: Facebook
Bogdan Diaconu şi Marius Manolache Foto: Facebook

Finul lui Victor Ponta, deputatul Marius Manolache, a demisionat din PSD şi s-a înscris în Partidul România Unită, condus de Bogdan Diaconu, trecut şi el prin PSD.

”Bine ai venit, Marius! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Marius Manolache a ales să iasă din PSD şi s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici iar mâine vom fi şi mai puternici!”, a scris Bogdan Diaconu pe Facebook. Potrivit site-ului stiripesurse.ro, şi alţi parlamentari PSD, nemulţumiţi că nu vor mai prinde un loc pe listele pentru alegerile parlamentare, vor trece la PRU. 

 Marius Manolache a fost unul dintre aleşii care, în 2015, au semnat proiectul legislativ privind pensiile speciale pentru parlamentari. Manolache argumenta atunci că demnitarii sunt mai presus decât restul cetăţenilor.  „Eu cred că nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic,  şamd.”, spunea, pentru Gândul, Marius Manolache.

Marius Manolache s-a mai remarcat în Parlament prin faptul că şi-a angajat consilieră o fostă angajată a clubului Bamboo din Capitală. Aceasta a intrat în atenţia presei în momentul în care a publicat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu legitimaţia de Parlament, alături de comentariul "Gata cu discuţiile în trafic!”. Ulterior, tânăra şi-a şters contul de Facebook.

Întrebat despre situaţia consilierei sale, Marius Manolache a declarat că a demis-o. "Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă", a spus deputatul, adăugând că va avea totuşi o discuţie cu aceasta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite