Europarlamentare 2019. Un lider PSD recunoaşte că social-democraţii vor pierde la Piatra-Neamţ în faţa PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Marcoci, unul dintre liderii filialei PSD Piatra-Neamţ, a recunoscut faptul că social-democraţii vor pierde alegerile europarlamentare în municipiul reşedinţă de judeţ.

Vlad Marcoci a vorbit miercuri despre obiectuvul PSD la Piatra-Neamţ, localitate aflată sub administrare liberală: „Îmi doresc ca diferenţa la care PSD va pierde în faţa PNL la Piatra-Neamţ să nu fie mai mare de 5 procente”, a afirmat Marcoci, potrivit newsallert.ro. 

Social-democratul, cel care a fost în trecut preşedinte executiv al PSD Neamţ şi a organizat Pr România în acest judeţ, e unul dintre organziatorii PSD pentru aceste alegeri, potrivit presei locale. 

PNL se află pe primul loc în preferinţa de vot a electoratului, cu o intenţie de vot de 28,5%, potrivit ultimului sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Pe de altă parte, PSD ajunge la un minim istoric de 21,1%.

Pe locul al treilea 19,6% şi în creştere considerabilă Alianţa USR-PLUS. Al patrulea loc e ocupat de Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta, cu 9,9%.

Partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu, ALDE, are o intenţie de vot de 9,8%, în timp ce Traian Băsescu a reuşit să ducă PMP la un scor de 6,2%. Nu în ultimul rând, UDMR are o intenţie de vot de 3,8%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite