Eugen Nicolicea: Iohannis a încălcat Constituţia. Referendumul nu este şi nu ar trebui să fie arma cuiva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Eugen Nicolicea. FOTO Marian Iliescu
Deputatul Eugen Nicolicea. FOTO Marian Iliescu

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, politician refuzat de preşedintele Klaus Iohannis pentru portofoliul Justiţiei, afirmă că referendumul nu este şi nu ar trebui să fie arma cuiva, că în partid nu s-a luat o decizie privind votul la referendum

„Preşedintele utilizează referendumul ca o armă, a pus întrebări pe care le-a uitat ulterior, dar care încalcă Constituţia. În partid nu s-a luat o decizie. În general este o atitudine de ignorare a solicitărilor preşedintelui, ţinând de greşelile făcute.Eu, personal, nu vreau să legitimez aceste încălcări ale Constituţiei", a afirmat Eugen Nicolicea, potrivit News.ro. 

În opinia sa, referendumul nu este şi nu ar trebui să fie arma cuiva. „Dacă doriţi să aflaţi părerea cuiva, îi sugeraţi şi cum să răspundă? Sunt câteva greşeli ale preşedintelui şi, porninind de la premisa greşită că referendumul este împotriva PSD, se trage concluzia greşită că doamna Viorica Dăncilă este împotriva PSD", continuă deputatul PSD.

De asemenea, deputatul PSD a ironizat şi temele de referendum ale lui Iohannis.  „Raportat strict la teme, sunt un truism. Toată lumea respectă statul de drept şi independenţa justiţiei, însă referendumul nu este despre asta", a conchis social-democratul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite