Elena Udrea: Acum vă spun că nu mai candidez la alegerile parlamentare. Politica s-a degradat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, în Parlament FOTO Facebook
Elena Udrea, în Parlament FOTO Facebook

Deputatul Elena Udrea spune că nu va candida la alegerile parlamentaredin toamnă, însă evită să spună dacă este o decizie definitivă.

Întrebată într-un interviu acordat Digi 24 dacă va candida la alegerile parlamentare, Udrea răspunde, în prima fază, cu „nu, nu“.

Însă la insistenţele jurnalistului, care a întrebat-o dacă este o decizie definitivă, Udrea nu mai este la fel de sigură. „Mă întrebaţi acum, acum vă spun că nu mai candidez. Nu am stat să analizez mai mult de atât, dar decizia mea acum este să nu candidez“, a precizat Udrea.

Deputata nu este mulţumită de actuala clasă politică. „S-au mai schimbat generaţiile în ultimii 26 de ani. Nu neapărat o schimbare de generaţie va aduce o schimbare a modului de a face politică şi asta am văzut-o pe pielea noastră de la Revoluţie încoace. Dimpotrivă, mie mi se pare că politica s-a degradat, chiar dacă generaţiile care au venit de-a lungul timpului au fost mai degrabă educate în democraţie. Este un exerciţiu de politică nou, vom vedea dacă va aduce un plus modul de a face politică în ţara asta şi ţării în general pentru că politica este în slujba sau ar trebui să fie în slujba oamenilor“, a mai spus Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite