Elena Udrea, pe blog: „Ponta încearcă şah la Traian Băsescu. Preşedintele îi dă mat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Mediafax
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Mediafax

Deputatul PDL Elena Udrea a scris vineri, pe blogul personal, că „premierul încearcă jonglerii diverse“ pentru a evita „asumarea eşecului uriaş care va fi privatizarea CFR Marfă“.

„După ce Preşedintele i-a cerut să rămână ministru la Transporturi şi să finalizeze procesul de privatizare al companiei, conform obligaţiilor pe care Guvernul şi prim-ministrul şi le-au luat în faţa FMI, Ponta a încercat să paseze problema în braţele lui Traian Băsescu, cerând avizul CSAT, deşi ştia că acesta nu are nicio implicare“, explică Udrea.

De asemenea, ea aminteşte de „o Hotărâre CSAT din luna februarie 2013, luată cu participarea“ premierului, „în care se spunea clar că este treaba Guvernului, dându-se aviz pe strategia de privatizare propusă de acesta“.

„Dar Ponta s-a făcut că nu ştie, aşa că Preşedintele i-a scos frumos hârtia“, adaugă deputatul PDL.

„Ponta insistă, strategii lui marşează şi astăzi trimite hârtie la Cotroceni, prin care  cere Preşedintelui să convoace Consiliul. Şah, i-au zis consilierii lui geniali. Ei, ce să vezi? Traian Băsescu face convocarea de urgenţă (...), doar că Victor Ponta este deja în avion, în vacanţa binemeritată!“, arată Elena Udrea. „După ce s-a străduit să arate că este un premier responsabil şi ştie ce are de făcut cu privatizarea de la CFR Marfă“, acesta lipseşte de la şedinţă, mai scrie deputatul PDL.

„Deci, mat, domnule Ponta! Când te apuci să joci şah, ai grijă să nu începi cu cel care a inventat mat-ul în politică!“, încheie Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite