Elena Udrea: „Numirea lui Silaghi la Transporturi, o prostie colosală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea condamnă numirea lui Ovidiu Silaghi în funtea Transporturilor
Elena Udrea condamnă numirea lui Ovidiu Silaghi în funtea Transporturilor

Deputatul PDL Elena Udrea consider că nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la ministerul Transporturilor reprezintă o dovadă de prostie colosală atât din partea liberalilor, dar şi a premierului Victor Ponta.

„Mie mi se pare o prostie colosală atât a liberalilor, cât şi a premierului! Să vii cu propunerea domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor, după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu condamnarea fostului ministru Fenechiu, să vii cu un alt ministru cu probleme cu justiţia, cu probleme mari de imagine, care la un moment dat în mandatul trecut a fost retras tocmai datorită acestor probleme mi se pare o dovadă de inconştienţă politică“, a declarat deputatul PDL în cadrul unui interviu acordat RFI.

Fostul ministru al Dezvoltării s-a arătat surprinsă că premierul Victor Ponta a acceptat propunerea liberalilor pentru portofoliul Transporturilor.

„Mă mir de premier, pentru că îl cunoaştem pe domnul Victor Ponta şi ştim că este extrem-extrem de atent la propria imagine. Nu ştiu cum a acceptat propunerea aceasta a liberalilor, de care înţeleg din ce a apărut în presă că nici Partidul Naţional Liberal nu este mulţumit, nu este satisfăcut şi ei îşi dau seama că este o greşeală majoră pe care PNL-ul o face(...). Nu ştiu ce va face preşedintele, vom vedea zilele următoare“, a mai spus Udrea.

Deputatul PDL a subliniat că la Transporturi trebuie numită o persoană capabilă să finalizeze privatizarea CFR Marfă.

„La Ministerul Transporturilor a pornit un proces extrem de important, cel al privatizării CFR Marfă. Cred că este obligatoriu ca la Ministerul Transporturilor să vină cineva care să fie capabil să finalizeze acea privatizare (...). Apar acum detalii din procesul de privatizare, aflăm că vor fi disponibilizaţi două mii de oameni, că firma care a câştigat nu-şi asumă nici o obligaţie de investiţie. Deci este din nou o privatizare cu cântec a Guvernului USL“, a mai spus Udrea.

Elena Udrea crede că probleme penale ale lui Relu Fenechiu scad dramatic şansele României de a obţine un raport MCV pozitiv.

„Dacă vă amintiţi, când preşedintele Traian Băsescu a sesizat public şi i-a cerut domnului Ponta să nu vină cu Fenechiu în Guvern, pentru că are probleme cu justiţia, s-a spus că deocamdată beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, este un proces, şansele sunt să se termine pozitiv, ba chiar sperăm că aşa se va termina. Ei, uitaţi că am avut o condamnare, o premieră, din păcate negativă, un nou record negativ al Guvernului USL, un ministru în funcţie condamnat penal, şansele unui raport pozitiv MCV sunt nule, în condiţiile în care îţi asumi să vii cu oameni cu astfel de probleme majore, sunt probleme legale pe care oamenii aceştia le au. Plus că dovedeşte o lipsă de resurse a PNL-ului“, a conchis Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite