Elena Udrea îşi pregăteşte revenirea în fruntea PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea încearcă să-i blocheze drumul lui Vasile Blaga spre un nou mandat în fruntea PDL
Elena Udrea încearcă să-i blocheze drumul lui Vasile Blaga spre un nou mandat în fruntea PDL

Deputatul PDL Elena Udrea continuă disputa de la distanţă cu preşedintele partidului, Vasile Blaga. Întrebată dacă va candida la preşedinţia PDL, Elena Udrea nu a oferit un răspuns ferm, dar a lăsat să se înţeleagă că va susţine altă moţiune decât cea a lui Vasile Blaga.

„Ce pot să vă spun e faptul că va conta enorm echipa care va veni cu o viziune atractivă pentru societate şi pentru membrii PDL. Şi, din această echipă, cu siguranţă vreau să fac parte. Pentru ce funcţie voi candida, decidem în interiorul acestei echipe“, a precizat deputatul PDL, într-o emisiune la B1TV.

Elena Udrea a reacţionat după ce preşedintele Traian Băsescu a precizat că „opoziţia pierde orice ocazie de a face opoziţie“.

„Avem nevoie urgentă să resetăm partidul şi să-i arătăm un drum, să venim cu o viziune pentru ceea ce reprezintă PDL astăzi. Concret, înseamnă alegeri, şi la aceste alegeri, să vedem moţiunile sau echipele şi viziunile care vor fi propuse votului membrilor PDL. Deci, cert este că trebuie să se întâmple repede (n.r. – organizarea alegerilor) pentru că este evident că partidul continuă să coboare“, a spus Udrea.

Deputatul PDL nu a ezitat să critice activitatea colegilor democrat-liberali din Parlament.

„Suntem dezorientaţi. PDL încă nu este cea mai importantă voce a Opoziţiei. Ar fi foarte bine ca PDL să se regăsească repede  şi să facă o Opoziţie aşa cum vor oamenii şi membrii de partid din teritoriu“, a conchis Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite