Elena Udrea explică sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi“. Cine e primul politician atacat de fostul ministru: „De teamă, se va înţelege cu Sistemul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea, candidat independent pentru Parlament, a explicat într-o înregistrare video de ce a ales sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi“ şi a dezvăluit numele primului politician vizat de mesajul sloganului de campanie.

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, afirmă că alegerea sloganului său a născut întrebarea cine sunt cei zece bărbaţi. Primul intrat în vizorul fostului ministru este chiar şeful PSD, Liviu Dragnea. 

Udrea îl acuză pe Dragnea că „de teama Sistemului şi a dosarelor pe care le are, a pus PSD să voteze Guvernul Cioloş, Guvernul Zero. Pentru că nu a făcut niciun fel de opoziţie la Iohannis, la Guvernul Cioloş, la PNL. A preferat noncombatul şi nu a depus nicio moţiune de cenzură. Pentru că nu are curaj să recunoască faptul că vrea să fie Prim-Ministru, de teamă să nu-i apară noi acuzaţii şi sperând că, astfel, se va înţelege cu Sistemul”, a scris blonda pe pagina sa de socializare.

Fostul ministru a subliniat că până la sfârşitul campaniei îi va devoala pe toţi cei 10 bărbaţi politici la care s-a gândit atunci când a lansat sloganul de campanie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite