„Bombele“ sexy de pe listele pentru parlamentare

0
0

Partidele politice au subliniat, în prezentarea candidaţilor pe care îi au pentru alegeri, pregătirea personală şi unele atuuri precum tinereţea sau venirea dinspre societatea civilă. Însă, pe liste sunt şi candidate care atrag atenţia nu doar prin CV-ul lor, dar şi prin calităţi fizice, aşa cum e cazul unor figuri politice precum Şeila Abdulamit, Magda Bistriceanu, Andreea Cosma, Mara Mareş sau Elena Udrea.

Şeila Abdulamit (PSD)

Liviu Dragnea a declarat încă din vară că pe listele PSD se vor regăsi aproximativ 50 de candidate, nu doar inteligente, ci şi foarte frumoase. Aşadar, pe listele social-democraţilor au apărut numeroase femei care corespund cerinţelor, dintre acestea atenţia fiind atrasă de tânăra Şeila Abdulamit.  

image

Şeila Abdulamit FOTO Facebook Şeila Abdulamit

Şeila Abdulamit, locul 16 pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, e absolventă a Facultăţii de Electronica, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei din cadrul Politehnicii Bucureşti. Şeila a fost secretar şi, ulterior, preşedinte al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, organizaţie din care au venit multe vedete ale PSD, printre care şi Nicu Bănicioiu, potrivit BN24.

Seila Abdulamit FOTO Facebook

Şeila Abdulamit i-a atras atenţia celui mai puternic om din PSD, Liviu Dragnea. FOTO BN24/Captură Facebook Liviu Dragnea

Potrivit unor surse politice, Abdulamit i-a atras atenţia şi l-a impresionat Liviu Dragnea acum un an, când acesta a dorit să facă o vizită în căminul din Regie în care şi-a petreut studenţia. Şeful PSD nu a uitat-o pe fosta lideră a UNSR şi i-a făcut un loc pe liste.

Adela Lupşe  (PRU)

image

Adela Lupşe. FOTO Facebook Adela Lupşe

Adela Lupşe, cunoscută în mediul public drept „isterica de la Naţional TV“, a intrat în politică, aceasta candidând din partea PRU la Camera Deputaţilor. Potrivit liderului PRU, Bogdan Diaconu, Lupşe e pe locul 6 pentru Camera Deputaţilor pe listele PRU Ilfov. „Adela Lupşe este pe locul 6 din 7 la Ilfov pe lista de deputaţi. Nu este un loc eligibil. Colegii din judeţul Ilfov s-au gândit că trebuie găsit cineva capabil să lupte în dezbateri TV cu Clotilde Armand. Adela Lupşe este Clotilde Armand din Ilfov”, a declarat Diaconu, citat de wowbiz.ro.

Magda Bistriceanu (PMP)

image

Magda Bistriceanu. FOTO Damian Sultănoiu / Facebook Magda Bistriceanu

Magda Bistriceanu e unul dintre candidaţii PMP care atrage toate privirile. La cei 45 de ani ai săi, Bistriceanu nu e la prima experienţă politică, pe vremea când PSD era condus de Mircea Geoană, actualul candidat al PMP fiind imaginea social-democraţilor. Timpul a trecut, iar Bistriceanu a ajuns în partidul lui Traian Băsescu şi va candida la pe listele PMP Constanţa.

Mara Mareş (PNL)

image

Mara Mareş are 24 de ani. FOTO Facebook Mara Mareş

Şi pe listele PNL sunt prezenţe feminine care atrag atenţia. O candidată nouă şi tânără de acest fel este Mara Mareş (24 de ani), persoană care deschide lista PNL Braşov la Camera Deputaţilor. Mareş este din Făgăraş, şi  e absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford, a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. De cel puţin un an activează în organizaţia de tineret a PNL.

Vasilica-Steliana Miron (PNL)

Tot pe listele PNL se regăseşte şi Vasilica-Steliana Miron, senatoare care a reuşit să se evidenţieze nu prin iniţiativele legislative, ci prin pasiunea pentru modă şi unele declaraţii controversate. În aprilie 2015 aceasta a afirmat că  indemnizaţia de parlamentar nu-i ajunge nici de coafor.

image

Vasilica-Steliana Miron în vacanţă. FOTO Facebook Vasilica Miron

„Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am şi discount-uri foarte mari. Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor“, este declaraţia senatoarei. Aceasta e pe locul doi de Senat la PNL Suceava.

Andreea Cosma (PSD)

image

Fostă cântăreaţă, Andreea Cosma vrea un mandat de parlamentar. FOTO ploiesteasca.ro

O prezenţă suprinzătoare pe listele PSD Prahova este Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma. Aceasta ţinteşte un mandate în Parlament, fiind pe lista pentru Camera Deputaţilor. Într-un interviu pentru „Adevărul“, Liviu Dragnea a declarat că Andreea Cosma e cel mai probabil pe un loc neeligibil.

Independenta Elena Udrea

image

Elena Udrea. FOTO Click

O altă prezenţă feminină care atrage atenţia este fostul minisru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, cea care s-a înscris în curs pentru parlamentare ca independent. La 42 de ani, Udrea rămâne una dintre cele mai frumoase femei din politică. 

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite