Dragnea, reacţie nervoasă după ce a fost întrebat de amnistie şi graţiere: E a mia oară când mă întrebaţi de ea. O să plictisiţi lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. Foto: inquam
Liviu Dragnea. Foto: inquam

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, miercuri, de jurnalişti dacă se lucrează la o Ordonanţă de Urgenţă pentru amnistie şi graţiere. Acesta a răspuns că pe masa sa nu există niciun astfel de proiect şi le-a reproşat jurnalişitlor că este „a mia oară” când îl întreabă despre acest subiect, avertizându-i că riscă „să plictisească lumea”.

„Nici eu nu am pe masă nicio ordonanţă de amnistie. E a mia oară când mă întrebaţi de ea, o să plictisiţi lumea”, a răspuns Liviu Dragnea fiind întrebat dacă se lucrează la OUG-ul pentru amnistie şi graţiere. 

Jurnaliştii i-au amintit liderului PSD că secretarul general adjunct, Codrin Ştefănescu, a declarat că un astfel de proiect de lege va fi până la urmă implementat. 

„Codrin e prietenul meu şi nu îmi permit să îl cert în public. Eu spun opinia mea despre asta. I-am cerut public să se găsească o soluţie pentru a se încerca să se repare toate nedreptăţile din România”, a mai completat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite