Dragnea, întrebat despre plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Iohannis: E aproape gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD a declarat, joi, că plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis „este aproape gata” şi a precizat că „nimic nu este imposibil”, întrebat fiind dacă aceasta va fi depusă înainte de alegerile europarlamentare.

„E aproape gata”, a spus Liviu Dragnea, întrebat fiind despre stadiul plângerii penale pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

De asemenea, Dragnea a negat că se urmăreşte suspendarea preşedintelui.

„Nici vorbă, nici vorbă. Cum să stăm noi fără Iohannis preşedinte. Eu ştiu că Iohannis îşi doreşte suspendarea, eu nu vreau să fie suspendat şi nu va fi suspendat. Iohannis tre să stea acolo agâţat la Cotroceni ca să-l vadă românii în toată goliciunea lui, în toată răutatea lui, să vadă până la capăt toate prostiile pe care le-a făcut, nimicuri. Inventează acum acest truc, pentru că nu poate să meargă nicăieri să spună că a făcut ceva, în afară de lene, vancanţe peste vacanţe şi piedici şi răutăţi”, a mai declarat Dragnea.

Întrebat dacă plângerea penală va fi făcută la un parchet sau se va merge cu procedură în Parlament, Dragnea a spus că se va decide ”în urma unei analize serioase”.

În plus, a spus că „nimic nu este imposibil”, când a fost întrebat dacă plângerea va fi depusă înainte de alegerile europarlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite